TRAMEP - Trakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Arttırılması

01.09.2014 ile 31.08.2015 arası

TRAMEP projesi uzun vadede mesleki eğitimi özendirmeyi ve Trakya Bölgesi’ndeki insan kaynağını geliştirmeyi hedeflemektedir.

Proje yiyecek ve içecek meslekî eğitim alanlarında çalışan birçok kişi ve kurumu bir araya getirmeyi başarmıştır. Çok katılımlı işbirliği modelini hedefleyen proje, sekiz aktivitesi için farklı paydaşlarla işbirliğine girmiştir. Proje dâhilinde, ders kitabı geliştirme aktivitesi için ülke genelinde ilgili üniversitelerin birimlerine kitap yazım çağrısında bulunulmuş ve katılım sağlanmıştır.

Yrd. Doç. Dr. Burçin Hatipoğlu
burcin.hatipoglu@boun.edu.tr
Öğr. Gör. Ali Çakır
alicakir@klu.edu.tr
Nezih Yalabık
nezihyalabik@hotmail.com
Proje Asistanı
  • Avrupa Birliği
  • Milli Eğitim Bakanlığı
  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
  • İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi
Diğer Bilgiler:

Proje Boğaziçi Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi’nin ortak katkılarıyla hazırlanmıştır.

Proje web sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Dosyalar: