Geçmişten Geleceğe Çok Kültürlülük: İstanbul ve 2010’da Avrupa Kültür Başkentleri Seçilen Kardeş Şehirleri Pecs/Ruhr/Essen

Konferans
Etkinlik Tarihi:
18.06.2010 - 10:00 ile 21.06.2010 - 17:00 arası
Etkinlik Yeri:
Boğaziçi Üniversitesi
Etkinlik İçeriği:

Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, etkinlik yönetimi dersi için bir Forum düzenlemektedirler. Bunun amacı yerel ve uluslararası toplulukları bir dizi küçük ve büyük etkinlikten haberdar etmek ve aynı zamanda da 2010 için Avrupa Kültür Başkenti olarak seçilen İstanbul’un çok kültürlülüğü hakkında farkındalık yaratmaktır. 2007 yılı öğrencilerinin projesi Forumun stratejik planının “2010 yılında İstanbul mirasının çok kültürlülüğü ve korunması" üzerine kurulmuştu.

Forumun hedef grupları şöyledir: Sektör üyeleri, akademisyenler, öğrenciler, yerel ve uluslar arası halk yöneticileri, kültür mirasının egemen olduğu ilçe merkezlerinde oturanlar ve 2010 İstanbul, Pecs ve Essen/Ruhr organizasyon komitelerinin temsilcileridir.

FORUM VİZYONU: İstanbul'un tarihi kimliğini canlandırmak ve yerel halkta çok kültürlü bir mirasa sahip olduğunun farkındalığını yaratmak ve aynı zamanda bununla gurur duymasını sağlamaktır.

FORUM MİSYONU: İstanbul şehrinin mirasını ve çok kültürlülüğünü vurgulamak, geliştirmek, sürdürmek ve bunları İstanbullular ve uluslar arası topluluklar üzerinden yansıtmaktır.

Destekleyen Kurum & Kuruluşlar:
  • Fatih Belediyesi
  • Altunizade Kültür Merkezi
  • Bravo Otomat
  • Pera Müzesi
  • Dekon Kongre Origanizasyon A.Ş.
  • Tekser Tuizm
  • Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü

Yeni yorum ekle

Plain text

• HTML etiketlerine izin verilmez.
  • Web sayfaları ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantılara dönüştürülmektedir.
  • Satır ve paragraf boşlukları otomatik ayarlanmaktadır.
Bu protokol, spam gönderileri engellemek içindir.
Resimli CAPTCHA
Resimde görünen karakterleri girin.